De voorlopig laatste aflevering van 'BOVAG zoekt het uit' gaat over hulp bij klachten

Laatste update 03 november 2022 Leestijd: 2 min

‘BOVAG zoekt het uit!’ is een YouTube-serie waarin coureur Sebastiaan Bleekemolen samen met een BOVAG-ondernemer (de expert) op zoek gaat naar het antwoord op allerlei vragen over bijvoorbeeld bakfietsen, verschillende rijbewijscategorieën, onderhoud van de auto en de eerste motorrijles.

De laatste aflevering van dit seizoen gaat over BOVAG Hulp bij klachten en is nu hieronder te bekijken of op het YouTube-kanaal van BOVAG. In deze aflevering gaat Sebastiaan op bezoek bij Martine, Bas en Geertje in het BOVAGhuis. Deze medewerkers van bemiddeling en juridische zaken kunnen Sebastiaan alles vertellen over Hulp bij klachten en de geschillencommissie. 

In de afgelopen weken verscheen er om de week een nieuwe aflevering met telkens een ander onderwerp. De kijker krijgt per aflevering niet alleen een interessant inkijkje in onze branche, maar ook praktische tips.Niks missen? Abonneer u dan op het YouTube-kanaal van BOVAG. Wilt u (potentiële) klanten attent op maken op de filmpjes? Deel ze dan op uw social media.

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring