Bent u al bekend met de laadpalentool van BOVAG Energie?

Laatste update 02 november 2022 Leestijd: 2 min

De transitie van fossiele naar duurzame energie is niet meer weg te denken. Ook de showrooms en werkplaatsen worden steeds meer gevuld met het opladen van elektrische auto’s. Hoe kunt u hier als ondernemer in meedoen en profiteren van extra omzet? BOVAG helpt u graag voorbereid te zijn op de toekomst met onder andere de laadpalentool.

BOVAG Energie biedt verschillende producten en diensten aan om u concreet te helpen energie te besparen binnen uw bedrijf. Van onafhankelijk energieadvies, tot batterijopslag-oplossingen en slim inkopen van energie. Ik moet verduurzamen van de overheid, waar moet ik beginnen? Hoeveel laadpalen kan ik plaatsen met mijn huidige aansluiting? Mijn verzekeraar wil door de zonnepanelen mijn pand niet meer verzekeren, waar kan ik terecht? Op de website van BOVAG Energie helpen we u verder met deze vragen. Er kunnen zelfs energie-experts langskomen bij uw onderneming om een scan te maken van het bedrijf. Hierbij wordt gekeken naar ventilatie, verwarming, verlichting, koeling en isolatie van uw pand.

Laadpalentool

Als u alvast zelf aan de slag wil met het berekenen welke laadpunten passen op uw energieaansluiting en welke kosten en opbrengsten hierbij horen, is de laadpalentool een goede uitkomst. Waarschijnlijk gaat uw bedrijf de komende jaren steeds meer energie gebruiken en zijn er steeds meer elektrische auto’s te vinden in de werkplaats. Het opladen van deze auto’s wordt onderdeel van de service die u gewend bent te leveren. Met de laadpalentool kunt u zelf berekenen hoe u slim omgaat met het realiseren van laadpalen.

Ga direct naar de laadpalentool

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring