Als autodealer doorgaan als onafhankelijk autobedrijf? Bekijk deze tips en adviezen van experts

Laatste update 16 november 2022 Leestijd: 2 min

Nu het traditionele autodealerbedrijf onder druk staat, is doorgaan als of uitbreiden met een onafhankelijk autobedrijf een interessante mogelijkheid. Hoe u dit aanpakt is de vraag die centraal stond tijdens de tweede kennissessie ‘Van dealer naar onafhankelijk autobedrijf’, die deze week plaatsvond. Was u er niet bij of wilt u de informatie nog eens nalezen? Ga da naar mijn.bovag.nl/kennissessieonafhankelijk voor een overzicht van de inzichten, tips en adviezen van experts.

Naar het dossier

In dit dossier vindt u informatie over alle aspecten die komen kijken bij het succesvol ondernemen als onafhankelijk autobedrijf. Zoals de afwikkeling van het dealercontract, de marketing van een onafhankelijk autobedrijf, eventuele keuze van een garageformule, financiering, keuze voor diagnose-apparatuur en scholing van uw medewerkers. Bekijk de samenvattingen van de presentaties van experts, het verhaal van ervaringsdeskundige Hendrik Liewes en een de opnames van de eerste kennissessie. In de presentaties vindt u tevens de contactgegevens van de experts die u te allen tijde kunt benaderen.

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van de informatie in het dossier nog vragen of wilt u hulp bij het maken van bepaalde keuzes? Neem dan contact op met BOVAG Ledenadvies via 030 – 65 95 300 of ledenadvies@bovag.nl. U kunt ook contact opnemen met uw BOVAG-adviseur van de afdeling Autodealers of van de afdeling Onafhankelijke Autobedrijven
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring