Wees erbij: Leden-bezoeken-ledendag voor autowas- en poetsbedrijven op 14 juni

Laatste update 04 mei 2022 Leestijd: 3 min

Na twee jaar organiseert BOVAG weer een Leden-bezoeken-ledendag voor autowas- en poetsbedrijven, namelijk op dinsdag 14 juni 2022 in de regio Eindhoven. De dag start in ’t Boshuys in Best met een kort inhoudelijk programmadeel inclusief algemene ledenvergadering. Daarna wordt de groep verdeeld in tweeën voor het parallelprogramma, dat bestaat uit een workshop van Jelle Drijver en een bezoek aan Washin7 van Frank Vekemans. Meld u snel aan als u erbij wilt zijn!

Zoals altijd combineert het programma van de Leden-bezoeken-ledendag het nuttige met het aangename. Omdat het een hele tijd geleden is dat de autowas- en poetsbedrijven bijeen waren, ligt de nadruk van deze jaarlijkse branchedag dit keer extra op de ontmoeting.

Informatief plenair programma

De dag start met een compact informatief programma met algemene ledenvergadering. BOVAG presenteert de nieuwste Wassen in Cijfers en u hoort alles over de watersituatie in de wasstraat én de Nederlandse regels. Ook komt de directeur van het Nationaal MS Fonds vertellen waarom leden dit jaar zeker mee moet doen met de BOVAG Nationale Autowasdag. Verder nemen we afscheid van twee bestuursleden en worden de nieuwe bestuursleden eindelijk ‘live’ voorgesteld.

Parallelprogramma: workshop en bezoek aan Washin7

Na een korte pauze vindt het parallelprogramma plaats in twee groepen. 
  • Workshop Jelle Drijver: "Online in contact komen, offline verrassen": Social media-expert en ondernemer Jelle Drijver geeft een workshop speciaal voor carwashprofessionals over online klantenbinding. 
  • Bezoek autowasparadijs Washin7: Frank Vekemans ontvangt collega-ondernemers bij zijn bedrijf Washin7 en deelt tijdens een rondleiding ook de filosofie van zijn succesvolle bedrijf. Vekemans bouwde in tien jaar tijd zijn bedrijf uit tot een kleine keten met inmiddels vijf locaties. 

Locatie & tijden

U bent vanaf 13.30 uur welkom bij ‘t Boshuys in Best. Het programma start om 14.00 uur en wordt om 18.15 afgerond met een netwerkborrel en heerlijk eten. 

Meer informatie over het programma

Aanmelden

Bent u er ook bij? Meld u tijdig aan, zodat we weten op hoeveel gasten wij kunnen rekenen. U kunt zich aanmelden via de onderstaande button.

Aanmelden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring