Rijscholen: werkt u al samen met een van de negentig BOVAG-autowasvestigingen?

Laatste update 19 mei 2022 Leestijd: 2 min

Hoe mooi is het als een leerling als onderdeel van zijn rijopleiding ook kan ervaren hoe het is om met de auto door de wasstraat te gaan? Inmiddels zijn er zo'n negentig autowasvestigingen verspreid over Nederland die graag de krachten met rijscholen bundelen, om dit te realiseren. Dit geeft u de kans iets extra’s aan de rijles toe te voegen en om u te onderscheiden als BOVAG-rijschool. Maakt u al gebruik van deze actie? Doe mee en profiteer van de kracht van het BOVAG-netwerk.

Al een enige tijd geleden hebben de besturen van BOVAG Rijscholen en BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven het idee om te gaan samenwerken. In het kader van de vernieuwing van de afdeling BOVAG Rijscholen is vorig jaar dit initiatief opgestart. Een unieke manier om de krachten in het BOVAG-netwerk te bundelen. En u kunt daaraan meedoen! 

Het aanbod

Hoe werkt het? Zo’n negentig vestigingen van BOVAG-autowasbedrijven door heel Nederland hebben aangegeven dat ze graag de samenwerking met u aangaan. Ze hebben een speciaal aanbod voor u, dat ze zelf hebben mogen samenstellen. Dat kan een speciaal abonnement voor rijschoolhouders zijn tegen een gereduceerd tarief, een waspas met een aantal (gratis) wasbeurten (als u met een leerling komt) of vouchers. Op de pagina mijn.bovag.nl/samenwerkingautowas vindt u de vestigingen en contactgegevens van al deze bedrijven. Neem direct contact met hen op om te horen wat zij u te bieden hebben. Doe er uw voordeel mee! 

Klik hier voor meer informatie over het aanbod

Evaluatie

Deze actie is duurt tot halverwege 2022. Rond de zomer wordt de samenwerking geëvalueerd en als het een succes is, wordt deze voortgezet.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring