Personeelsthema's op BOVAG congres voor onafhankelijke autobedrijven

Laatste update 24 mei 2022 Leestijd: 2 min

‘Vol gas vooruit!’ is het thema van het BOVAG-congres voor onafhankelijke autobedrijven dat op dinsdag 28 juni plaatsvindt. Na een periode van relatieve stilstand kunnen we weer vooruit denken en volop ondernemen. Met praktische en interactieve sessies en inspirerende sprekers is dit congres ook zeker een aanrader voor HR-professionals. Drie redenen waarom u deze dag niet mag missen. 

  1. Zes boeiende, interactieve sessies. Specialisten én ondernemers die al met het bijltje gehakt hebben, praten u bij over diverse onderwerpen. Tip: bezoek de sessies Personeel in een krappe arbeidsmarkt of Werken met familie. Bekijk hier het complete programma
  2. Een kijkje in de keuken Peer Swinkels, CEO van Royal Swinkels Family Brewers. Hij vertelt over het runnen van een familiebedrijf en het bouwen aan een merk in een sterk concurrentieveld. 
  3. Optimistisch leiderschap staat centraal in de peptalk van Jan van Setten over het creëren van een ‘denken in mogelijkheden’-mindset binnen je team. 

Aanmelden 

Direct aanmelden voor dit BOVAG-congres

Meer informatie 

Deelname aan het BOVAG-congres is gratis voor twee personen per organisatie. Het congres vindt plaats op 28 juni vanaf 14.00 uur in Nieuwegein. Kijk voor meer informatie op: bovagcongres.nl.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring