Ontmoeting centraal tijdens Leden-bezoeken-ledendag op 14 juni

Laatste update 23 mei 2022 Leestijd: 3 min

Heeft u elkaar ontmoeten ook zo gemist de afgelopen twee jaar? Tijdens de Leden-bezoeken-ledendag voor autowas- en poetsbedrijven op 14 juni is volop tijd ingeruimd om collega’s uit de branche te spreken. Want vanwege corona is het een tijd geleden dat we elkaar konden ontmoeten op deze jaarlijkse branchedag. BOVAG heeft u daarnaast een hoop te vertellen, bijvoorbeeld over de nieuwste Wassen in Cijfers en de Nationale Autowasdag. Ook gaan we op bezoek bij een collega-ondernemer: deze keer bij Washin7, van BOVAG-lid Frank Vekemans. De bijeenkomst start op dinsdag 14 juni om 13.30 uur bij ’t Boshuys in Best. Wilt u erbij zijn? Meld u dan snel aan! 

BOVAG combineert graag het nuttige met het aangename en grijpt deze kans om u te informeren over actuele zaken én om u te inspireren. Wat kunt u verwachten op 14 juni?
  • Informatief programma: met onder andere de uitkomsten van de nieuwste Wassen in Cijfers. Ook delen we de uitkomsten van een onderzoek naar de watersituatie in de wasstraat en de Nederlandse regels. U hoort meer over de Nationale Autowasdag; de directeur van het Nationaal MS Fonds is aanwezig en vertelt alles over het goede doel dat we dit jaar steunen. Er worden twee nieuwe bestuursleden aan u voorgesteld en we nemen officieel afscheid van twee bestuurders.
  • Workshop over online klantenbinding: ondernemer en social media-expert Jelle Drijver deelt praktische tips over hoe u klanten online kunt binden en offline kunt verrassen. Ook het binden en boeien van personeel en omgaan met recensies komt aan bod.
  • Bezoek aan autowasparadijs Washin7: Frank Vekemans leidt u rond in een van zijn vijf autowasvestigingen en vertelt over de filosofie van zijn succesvolle bedrijf. 
  • Netwerken en lekker eten: tijdens de gezellige netwerkborrel en het diner aan het eind van het programma is er veel tijd om met collega’s bij te praten.  
Bekijk hier het volledige programma

Aanmelden

De Leden-bezoeken-ledendag start om 13.30 uur bij ’t Boshuys in Best met het inhoudelijke programma. De dag eindigt ook op deze locatie met een borrel en heerlijk diner. We hopen dat u erbij bent! 

Klik hier om u aan te melden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring