Heeft u interesse in Back on the bike? 

Laatste update 12 mei 2022 Leestijd: 2 min

Motorrijders, vooral zij die af en toe de weg op gaan, zouden best een opfriscursus willen volgen. Zou u zo'n cursus willen geven, meld u dan aan voor BOVAG Back on the bike. Dat kan nu al via de link onderaan dit bericht. U hoeft voorlopig verder nog niets te doen, BOVAG informeert u verder als er voldoende rijscholen zijn die de cursus willen geven. 

Begin dit jaar heeft BOVAG onderzoek gedaan onder motorrijders. Daaruit blijkt dat met name onder incidentele motorrijders, 64% van de motorbezitters, vraag is naar een opfriscursus. Bijna een derde (31%) van alle ondervraagden is ‘zeer’ geïnteresseerd in zo’n cursus en nog eens een derde (35%) heeft ‘misschien’ interesse. De grote vraag biedt u als rijschoolhouders een mooie kans en BOVAG helpt u die te verzilveren met BOVAG Back on the Bike!   

BOVAG levert complete toolkit 

BOVAG Back on the Bike wordt een product dat we promoten onder de doelgroep, al dan niet via BOVAG-motorbedrijven. Op bovag.nl komt een zoekmachine, waarmee geïnteresseerden een rijschool in de buurt kunnen vinden om onze opfriscursus te volgen. De cursus is een halve dag en bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. BOVAG levert daarvoor een toolkit aan met kant-en-klaar cursus- en informatiemateriaal, inclusief een PowerPoint-presentatie, deelnamecertificaat, flyers en videomateriaal.  

Voldoende rijscholen 

Voordat we starten met BOVAG Back on the bike, hebben we eerst voldoende rijscholen nodig die deze cursus aanbieden. Wilt u BOVAG Back on the bike ook gaan aanbieden? Meld u dan vóór 1 juni 2022 bij ons aan.   

Aanmelden

Heeft u vragen? Stel deze dan via rijscholen@bovag.nl of bel met BOVAG Ledenadvies op (030) 65 95 300. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring