Extra ALV BOVAG Autodealers op 16 juni

Laatste update 04 mei 2022 Leestijd: 2 min

Het bestuur van BOVAG Autodealers nodigt leden van de afdeling uit voor een extra Algemene Ledenvergadering (ALV) op donderdag 16 juni 2022, van 13.30 tot 13.45 uur in het BOVAGhuis in Bunnik. De ALV is ingelast vanwege twee benoemingen in het bestuur en de Ledenraad.

Vacature BOVAG Ledenraad

Vanwege het aftreden van een van de leden is voor BOVAG Autodealers een vacature ontstaan in de BOVAG Ledenraad. Het bestuur van BOVAG Autodealers draagt hiervoor de heer Harold Rutten, directeur Volvo Rutten Groep / Rutten Ridderbeks BV voor uit Venlo. De heer Rutten wordt dan benoemd voor een eerste periode van vier jaar. 

Vacature Bestuur BOVAG Autodealers

Het bestuur van BOVAG Autodealers wil haar bestuur graag uitbreiden met een extra persoon en draagt hiervoor de heer Huib van Driel van de Broekhuis Groep voor uit Harderwijk. De heer Van Driel wordt dan benoemd voor een eerste periode van vier jaar.  

Tijdens de ALV zullen wij uw instemming vragen voor deze twee benoemingen. Statutair is het mogelijk voor leden van de afdeling om zich voor bovengenoemde rollen kandidaat te stellen. De kandidaatstelling dient tenminste 30 dagen voor de Algemene Ledenvergadering te zijn ingediend via autodealers@bovag.nl, samen met een instemmingsverklaring van de kandidaat. 

Aanmelden en vragen

Wilt u bij deze ALV aanwezig zijn, meld  u dan aan door een mail te sturen naar autodealers@bovag.nl. Heeft u voorafgaand aan de ALV al vragen, neem dan gerust contact op via telefoonnummer 030-6595430.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring