Congres onafhankelijke autobedrijven: volg praktische subsessies mét ervaringsdeskundigen

Laatste update 24 mei 2022 Leestijd: 3 min

Op het congres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven op 28 juni worden dit jaar de subsessies op een nieuwe manier gegeven. De sessies over onder andere garantie, pass-thru, winst in de werkplaats en de online klant bestaan uit een korte TED Talk van maximaal achttien minuten. Ook is er een specialist of ondernemer aanwezig die zijn of haar ervaringen met het onderwerp deelt. Het zijn interactieve sessies waar u ook zelf vragen kunt stellen. Er zijn in totaal zes boeiende sessies over onderwerpen die belangrijk zijn voor het onafhankelijke autobedrijf. Het congres vindt vanaf 14.00 uur plaats in NBC Nieuwegein. Meld u vandaag nog aan! 

U kunt tijdens het congres twee van de volgende subsessies kiezen:  
  1. Sneller de juiste diagnose: Menno Verhorst (Autoniveau) en John Philips (GMTO) over digitale service registratie en pass-thru.
  2. Winst in de werkplaats: Gijs ter Bruggen (Innovam) over hoe je (meer) geld kunt verdienen aan aftersales.
  3. Garantie bij sales: Uitleg over de nieuwe garantieregels en oplossingen.
  4. De online klant winnen: Paul de Vries met praktische tips voor meer rendement uit leads en online sales.
  5. Werken met familie: Ed van de Vijver (BDO) over bijzonderheden binnen een familiebedrijf en de do’s en don’ts.
  6. Personeel in een krappe arbeidsmarkt: Joël van den Doel (bureau Vibber) over het vinden, boeien en binden van personeel in de automotive sector.
Er is beperkt plek, dus meld u snel aan voor de sessies die u wilt volgen! 

Programma

Het thema van het congres is dit jaar ‘Vol gas vooruit’. BOVAG presenteert tijdens het congres onderwerpen en sprekers die u helpen voorsorteren en versnellen in uw ondernemerschap, zodat u klaar bent voor de toekomst. Tijdens het plenaire programma vertelt Peer Swinkels, ceo van Royal Swinkels Family Brewers, bijvoorbeeld over het runnen van een familiebedrijf en het bouwen aan een sterk merk. Marketeer Jan van Setten geeft een peptalk over optimistisch leiderschap. U kunt op het beursplein terecht voor tips en adviezen van BOVAG en de BOVAG-partners. En natuurlijk is er de spannende ontknoping van de verkiezing Autobedrijf van het Jaar. Kijk hier voor het volledige programma. 

Datum, tijd & locatie

Het congres start op 28 juni om 14.00 uur en vindt plaats in NBC in Nieuwegein. U kunt zelf bepalen welke programmaonderdelen u volgt, en het is dus ook mogelijk om later tijdens het congres aan te haken. 

Meer informatie en aanmelden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring