Wilt u nu en straks voldoende goed personeel? Vul dan de vragenlijst in

Laatste update 28 maart 2022 Leestijd: 2 min

Partijen in de schadebranche gaan samen aan de slag om te zorgen dat u kunt beschikken over voldoende gekwalificeerde (technische) medewerkers. Dat begint met een onderzoek naar de stand van zaken met betrekking tot de instroom en behoud van personeel. BOVAG vraagt u met klem om hier aan deel te nemen. Invullen kost u tussen de 10 en 15 minuten van uw tijd.

De instroom en het behoud van (technische) vakmensen zijn cruciaal voor de continuïteit van uw bedrijf. Vakmensen zijn echter schaars en moeten zich bovendien blijven bijscholen om de technische ontwikkelingen bij te kunnen benen. Een hele uitdaging voor u als ondernemer, maar OOC, BOVAG, FOCWA en RAI CarrosserieNL gaan u daarbij helpen. 

Uw hulp is belangrijk

Om te beginnen brengen we in kaart hoe het er qua personeel voor staat in de branche en wat de verwachtingen zijn. En daarvoor hebben we u hulp nodig: we vragen u om het personeelsonderzoek van OOC in te vullen. Op donderdag 24 maart heeft u een e-mail gehad van OOC met daarin de link naar het personeelsonderzoek. Met dit onderzoek kunnen we ons een beeld vormen van de omvang, de samenstelling en de personeelsopbouw van de branche. Nu en in de toekomst. Komt er een tekort aan of juist een overschot van medewerkers? Op basis van de uitkomsten kunnen we een plan maken dat ervoor gaat zorgen dat u over voldoende goed geschoolde mensen kunt beschikken.

Vul de vragenlijst in

Het onderzoek bestaat uit een aantal vragen zoals: Hoe vult u uw vacatures in? Hoe kijkt u naar de toekomst van de branche? Wat zijn volgens u de kansen en belemmeringen? En hoe u kijkt naar de continuïteit en toekomstbestendigheid van uw bedrijf? Het beantwoorden van de vragen duurt zo’n 10 tot 15 minuten. Al uw antwoorden worden anoniem en vertrouwelijk behandeld. U bent niet op individueel niveau herkenbaar of traceerbaar. 

Geen e-mail gehad, of vragen?

Heeft u geen e-mail gehad of heeft u vragen over het onderzoek? Neem dan contact op met OOC via info@oocinfo.nl of 085 – 0181710. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring