Verenigingsbestuurslid Jack Derks overleden

Laatste update 25 maart 2022 Leestijd: 2 min

Diep geschokt en met ongeloof heeft BOVAG kennisgenomen van het plotseling overlijden van ondernemer en BOVAG-bestuurder Jack Derks (54).

Jack was oprichter en voorman van familiebedrijf Derks Autogroep BV en trad op 1 januari jongstleden aan als nieuw lid van het BOVAG Verenigingsbestuur. Daarvoor was hij lid van het afdelingsbestuur van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, zat hij voor diezelfde afdeling in de BOVAG Ledenraad en had hij zitting in de raad van advies van Bovemij.

Jack was zowel ondernemer pur sang, als zeer gewaardeerd bestuurder, met oog voor het bredere branchebelang en met enorme gedrevenheid, geestdrift en passie voor BOVAG. Jack was net toegetreden tot ons verenigingsbestuur en maakte direct indruk doordat hij even goedlachs als scherp opereerde. Een warm mens, een man die direct respect en genegenheid gaf en ontving en wiens inzet gedreven werd door de belangen van de ondernemers in onze vereniging. 

BOVAG wenst familie, vrienden en collega’s van Jack en alle medewerkers van Derks Autogroep BV veel sterkte met dit afschuwelijke en onvoorstelbare verlies. BOVAG is Jack veel dank verschuldigd voor zijn inzet. BOVAG verliest een betrokken bestuurder en een man met hart voor de zaak. Voor zijn eigen zaak en voor de zaak van zijn collega-BOVAG-ondernemers.

Han ten Broeke, 
algemeen voorzitter BOVAG

Gerard ten Buuren, 
voorzitter BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven

Peter Niesink, 
algemeen directeur BOVAG

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring