Van dealer naar onafhankelijk autobedrijf? Lees er alles over in het dossier op mijnBOVAG

Laatste update 25 maart 2022 Leestijd: 2 min

Vraagt u zich als autodealer wel eens af of het dealerbedrijf of agentuurschap u nog genoeg te bieden hebben? En denkt u er wel eens aan om door te gaan als of uit te breiden met een onafhankelijk autobedrijf? Dan is het belangrijk om te weten hoe u dit aanpakt. Op mijn.bovag.nl/kennissessieonafhankelijk vindt u alles wat u moet weten om succesvol te ondernemen als onafhankelijk autobedrijf.

Bij de overgang naar onafhankelijk autobedrijf komen veel zaken kijken zoals de afwikkeling van het dealercontract, de marketing van een onafhankelijk autobedrijf, eventuele keuze van een garageformule, financiering, keuze voor diagnose-apparatuur en scholing van uw medewerkers. Verschillende experts en ervaringsdeskundigen vertelden hier uitgebreid over tijdens de ‘Kennissessie Van dealer naar onafhankelijk autobedrijf’ op 15 maart 2022. Alle informatie – samenvattingen van experts en hun presentaties, het verhaal van ervaringsdeskundige Hendrik Liewes én de integraal opgenomen sessie op video – vindt u nu overzichtelijk bij elkaar op mijn.bovag.nl/kennissessieonafhankelijk. Neem een kijkje en doe er uw voordeel mee.

Naar het dossier

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van de informatie in het dossier nog vragen of wilt u hulp bij het maken van bepaalde keuzes? Neem dan contact op met BOVAG Ledenadvies via 030 – 65 95 300 of ledenadvies@bovag.nl. U kunt ook contact opnemen met uw BOVAG-adviseur van de afdeling Autodealers of van de afdeling Onafhankelijke Autobedrijven. In de presentatie vindt u tevens de contactgegevens van de experts die u te allen tijde kunt benaderen.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring