Hoe ontwikkelt de personeelsvraag zich bij uw bedrijf? Laat het weten aan OOMT

Laatste update 16 juni 2022 Leestijd: 2 min

BOVAG vraagt u mee te doen aan een personeels- en opleidingsonderzoek in de MvT-branche, het zogeheten OOMT-Structuuronderzoek 2022. Hiermee helpt u OOMT om zijn producten en diensten beter op uw behoeften af te stemmen. En laat u zien u hoe uw bedrijf het doet vergeleken met andere bedrijven in de mobiliteitssector.

OOMT doet momenteel onderzoek naar ontwikkelingen in de branche en de invloed daarvan op uw personeelsbehoefte en opleidingsvraag. Door trends als online sales, onderhoud op afstand (over-the-air) en elektrificering ontstaat bij uw medewerkers mogelijk vraag naar andere kennis en vaardigheden. OOMT gebruikt de resultaten om onder meer trainingen, opleidingen en coaching nog beter aan te laten sluiten op deze veranderende behoeften. De resultaten zijn ook handig voor u: ze geven namelijk een mooi beeld van de deelbranches in de mobiliteitssector op het gebied van bedrijven, medewerkers en de dynamiek van de arbeidsmarkt. Zo kunt u dus vergelijken hoe u het doet vergeleken met uw branches en andere branches. 

Invullen van de vragenlijst kan tot uiterlijk 30 juni op oomt.nl/structuuronderzoek2022. Dit kost u ongeveer 10 minuten. Uw gegevens worden anoniem verwerkt. Er worden geen persoonsgegevens verzameld.
U kunt als dank voor uw deelname een Bol.com-bon ter waarde van 5 euro incasseren.

Naar het onderzoek

Vragen?

Neem dan contact op met de OOMT Servicedesk 0800 – 0155 of servicedesk@oomt.nl.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring