Wat gaat u doen deze zomer?

Laatste update 17 juni 2022 Leestijd: 2 min

Gebruikt u de zomer om nieuwe plannen te maken? Is de zomer juist uw drukste periode van het jaar? Of bent u in de zomer vooral bezig met het rondkrijgen van werkroosters rond de vakanties van uw medewerkers? De redactie van de BOVAGkrant is nieuwsgierig naar uw verhaal. Laat ons weten hoe uw zomer eruitziet en inspireer andere BOVAG-leden in het zomernummer van de BOVAGkrant.

De BOVAG-redactie is altijd op zoek naar mooie verhalen; onderwerpen die BOVAG-leden bezighouden. We hebben het geluk dat BOVAG-leden echte ondernemers zijn, vol met ideeën. Laat ons uw plannen weten. Gaat u een mooie reis maken, helemaal los van het werk komen en nieuwe ideeën opdoen? Geen tijd voor vakantie, maar wel tijd om plannen te maken? Juist starten met plannen waar u lang mee rondliep? Heeft u een goede modus gevonden in het opvangen van alle gaten in het rooster?

Vertel het ons en deel het in het zomernummer van de BOVAGkrant. Neem contact met ons op door te mailen naar redactie@bovag.nl of te bellen naar 030 659 5476.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring