[VIDEO] Tweede Kamerlid Koerhuis (VVD) bezoekt BOVAG-rijschoolhouder: “Wachttijden rijexamens móeten korter”

Laatste update 15 juni 2022 Leestijd: 2 min

Joris van Hintum van BOVAG-rijschool De Weerd Verkeersopleidingen in Apeldoorn ontving vorige week VVD-Tweede Kamerlid Daniel Koerhuis en BOVAG-voorzitter Han ten Broeke op zijn bedrijf. Ze spraken onder meer over de lange wachttijden voor rijexamens. Ten Broeke sprak ook uitvoerig met Van Hintum over de impact van corona op zijn bedrijf, toen en nu. Bekijk de gesprekken hieronder.

Werkbezoek Daniel Koerhuis bij De Weerd

BOVAG faciliteert regelmatig werkbezoeken van Tweede Kamerleden aan BOVAG-leden. Algemeen voorzitter Han ten Broeke reisde daarom ook af naar Apeldoorn. Koerhuis beloofde Ten Broeke zich in de Kamer hard te maken voor het terugdringen van de wachttijden van rijexamens. Bekijk het gesprek hieronder:

Voorzittersvlog: Han ten Broeke in gesprek met Joris van Hintum

Han ten Broeke ging tijdens de eerste lockdown in april 2020 langs bij Van Hintum, die toen zijn zaak gedwongen dicht moest houden. Tijdens het bezoek van vorige week blikten ze daar op terug op en bespraken ze de gevolgen die ook nu nog doorwerken zoals de lange examenwachttijden voor rijexamens. Bekijk het gesprek:

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring