RODI Fiets: vul ‘m vandaag nog in!  

Laatste update 06 juli 2022 Leestijd: 2 min

Wilt u dat uw stem wordt meegenomen bij onderhandelingen met fabrikanten? Wacht dan niet langer en vul zo snel mogelijk het Relatie Onderzoek Dealer Importeur (RODI) in. Meedoen kost slechts een paar minuten van uw tijd. 

Hoe waardeert u de samenwerking met uw importeur of fietsfabrikant? Houdt de fabrikant voldoende rekening met uw wensen en behoefte? Is de leverancier transparant over zijn plannen voor de toekomst, bijvoorbeeld als het om rechtstreekse verkoop gaat? Geef uw mening in het Relatie Onderzoek Dealer Importeur (RODI).

Uw stem telt!

Als zoveel mogelijk fietsbedrijven RODI invullen, wordt het onderzoek betrouwbaarder en moeten fabrikanten verbeterpunten van de dealers wel serieus nemen. Uw input is dus erg belangrijk! Het maakt daarbij niet uit of u wel of niet lid bent van BOVAG, alle bijdragen zijn even waardevol. Op basis van de onderzoeksresultaten maakt BOVAG het dealeradviesboek. BOVAG-juristen beoordelen daarin ook de dealercontracten van de belangrijkste fabrikanten. 

Meedoen kan uiterlijk 8 juli

Heeft u RODI Fiets nog niet ingevuld? Doet u dit dan liefst vandaag nog! U kunt uiterlijk vrijdag 8 juli de vragenlijst invullen. Meedoen kost u slechts een paar minuten. Dit jaar is de vragenlijst compacter dan ooit, zo kost het u nog minder tijd om de stellingen te beoordelen. Als u officieel dealer bent van een van de merken die meedoen aan RODI Fiets (Batavus, Cortina, Cube, Gazelle, Giant, KALKHOFF, Koga, Qwic, Sparta en TREK), dan heeft u de uitnodiging om de vragenlijst in te vullen ontvangen in uw mailbox. Heeft u deze mail gemist en zit hij ook niet in uw spambox, mail dan naar onderzoek@bovag.nl. U ontvangt dan een nieuwe link.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Lees meer over RODI Fiets

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring