Heeft u ROSA 2022 al ingevuld?

Laatste update 15 juni 2022 Leestijd: 2 min

BOVAG doet onderzoek naar formules in de automotive branche. Alle BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven die onderdeel zijn van een garageformule hebben op maandag 13 juni per e-mail een uitnodiging ontvangen om de vragenlijst van Het Relatie Onderzoek Samenwerkingsverbanden Autobedrijven (ROSA) in te vullen. Invullen kan tot en met vrijdag 1 juli. Kunnen wij op uw medewerking rekenen?

Waarom meedoen?

Met dit onderzoek brengt BOVAG in kaart wat ondernemers vinden van de organisatie die samen met hun eigen bedrijfs- of familienaam op de gevel prijkt. De resultaten geven u en toekomstige deelnemers een beter inzicht in de verschillende formules. Met deze kennis weet u hoe het er voor staat met uw formule en zo kunnen nieuwe deelnemers een weloverwogen keuze maken voor een bepaalde formule. Bovendien gaat BOVAG, met de uitkomsten van dit uitgebreide onderzoek in de hand, om tafel met de formules om ervoor te zorgen dat de randvoorwaarden voor een goed ondernemersklimaat intact blijven. Uw deelname is dus erg belangrijk! Het neemt slecht 10 minuten van uw tijd in beslag.

De resultaten van het ROSA-onderzoek worden half september bekend gemaakt

Geen e-mail van BOVAG Onderzoek ontvangen?

Heeft u op 13 juni geen e-mail over ROSA van BOVAG Onderzoek ontvangen? Controleer dan eerst uw spambox, het is mogelijk dat de e-mail daarin is beland. Zit de mail niet tussen uw spam? Stuur dan een e-mail naar onderzoek@bovag.nl. Dan controleren we waarom u geen mail heeft ontvangen en sturen we u deze alsnog.

Vragen?

Voor technische vragen of problemen bij het doorlopen van de vragenlijst kunt u contact opnemen met onderzoek@bovag.nl. Mochten de gegevens in de mail of vragenlijst niet kloppen, dan kunt u via hetzelfde e-mailadres wijzigingen doorgeven. Heeft u geen technische maar een algemene vraag over ROSA? Kunt u contact opnemen met autobedrijf@bovag.nl.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring