Gratis gezondheidscheck voor u en uw medewerkers

Laatste update 22 november 2022 Leestijd: 2 min

Voor iedereen die is aangesloten bij OOMT, heeft het opleidings- en ontwikkelingsfonds een gratis gezondheidscheck. Deze is bedoeld voor alle medewerkers in uw bedrijf en heeft als doel dat deze zich zowel op het werk als daarbuiten fit en vitaal voelen. De check kan thuis worden gedaan en de uitslag gaat uitsluitend naar de aanvrager, niet naar personeelszaken of leidinggevenden.

De gezondheidscheck is een manier om de gezondheid te meten, een soort APK die vanuit huis kan worden gedaan. Het bestaat uit een online vragenlijst en tests. Na aanvraag krijgt de medewerker een checkbox thuisgestuurd waarmee hij of zij zelf een vingerprik kan doen voor bijvoorbeeld het meten van cholesterol- en bloedsuikergehalte.

Na het doen van de test krijgt de aanvrager een persoonlijk gezondheidsrapport. Een OOMT-coach neemt vervolgens contact op om te kijken welke vervolgstappen zouden kunnen worden gezet. Goed om te weten dat de coach de resultaten ook niet ontvangt. Uitsluitend degene die de test doet, krijgt de uitslag te zien.

Meer informatie en aanvragen van de test

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring