Thijs Bochane en Jan Lenters benoemd tot nieuwe leden BOVAG Verenigingsbestuur

Laatste update 05 juli 2022 Leestijd: 2 min

De Ledenraad heeft op 5 juli twee nieuwe leden benoemd voor het BOVAG Verenigingsbestuur: Jan Lenters (53) en Thijs Bochane (44). Een door de Ledenraad ingestelde selectiecommissie heeft deze kandidaten in juni voorgedragen. De nieuwe verenigingsbestuurders zijn de opvolgers van Timon Rutten, die statutair aftreedt, en Jack Derks, die in maart dit jaar onverwachts overleed. 

Jan Lenters

Jan Lenters is DGA is van AutoCombi voor personenauto’s, bedrijfswagens en trucks en van Compass Mobility Compass Lease BV/Rent en GO/Bike en GO en Transportgroep Oost Nederland BV/Compass Transport. Jan is het bedrijf in 1990 gestart en heeft het met een compagnon uitgebouwd tot een veelzijdig mobiliteitsbedrijf waarin naast verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s en bedrijfswagens, onderhoud, verhuur, lease, wasstraat en transportonderneming ook deelmobiliteit wordt aangeboden.

Bij BOVAG is Lenters bestuurslid en penningmeester van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven geweest tot februari 2021 en sinds februari 2021 is hij lid van de BOVAG Ledenraad. 

Thijs Bochane

Thijs Bochane is DGA en algemeen directeur van Bochane Groep. Onder zijn leiding is Bochane uitgegroeid tot één van de grootste Renault-, Dacia- en Nissan-dealers van Nederland met zestien dealervestigingen, vier Vakgarages, achttien schadevestigingen en een lease- en verhuurmaatschappij. Met Boekhorst Autoschade heeft de groep een top 3-positie in Nederland wat betreft autoschadeherstelbedrijven.

Thijs is sinds 2017 bestuurslid en vice-voorzitter van BOVAG Autodealers.

Han ten Broeke, algemeen voorzitter BOVAG: "Ik ben blij met de benoeming van Jan Lenters en Thijs Bochane. Met deze versterking is het Verenigingsbestuur weer compleet en ik kijk ernaar uit om met deze twee heren samen te werken. Ze brengen nog meer ondernemersbloed in het bestuur en hebben specifieke leiderschapskwaliteiten die ze ook in hun eigen ondernemingen hebben laten zien."

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring