Samenwerking autowasbedrijven en rijscholen: heeft u gebruikgemaakt van de actie?

Laatste update 23 augustus 2022 Leestijd: 2 min

De afdelingen BOVAG Rijscholen en BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven zijn vorige zomer de samenwerking aangegaan. Dat resulteerde in meer dan negentig autowasvestigingen die een speciaal aanbod hadden voor rijscholen, zoals een abonnement voor rijschoolhouders, een waspas of vouchers. Daarmee konden beginnende autobestuurders al tijdens hun opleiding ervaren hoe het was om door de wasstraat te gaan en had u iets extra’s waarmee u zich als BOVAG-rijschool kon onderscheiden. Het einde van de actie is nu in zicht en BOVAG is benieuwd of u er gebruik van heeft gemaakt. Laat het ons weten! Afhankelijk van de uitkomsten, gaan we ermee door. 

Het initiatief tot de samenwerking komt voort uit de vernieuwing van de BOVAG Rijscholen. Het is een unieke manier van hoe we de krachten van het BOVAG-netwerk kunnen bundelen. Op de pagina mijn.bovag.nl/samenwerkingautowas kon u het afgelopen jaar de vestigingen en contactgegevens van al de deelnemende autowasbedrijven vinden. Het aanbod voor uw rijschool mochten zij zelf samenstellen. Dat kon een speciaal abonnement voor rijschoolhouders zijn tegen een gereduceerd tarief, een waspas met een aantal (gratis) wasbeurten (als u met een leerling komt) of vouchers. In totaal waren er meer dan negentig autowasvestigingen die een aanbod hadden voor rijscholen. 

Evaluatie: laat weten wat uw ervaringen zijn

De actie liep tot halverwege dit jaar en het moment is nu aangebroken om deze te evalueren met zowel rijscholen als autowasbedrijven. Afhankelijk van de uitkomsten gaan we ermee door. We zijn daarom benieuwd of u het afgelopen jaar gebruikgemaakt heeft van deze actie. Heeft u de website geraadpleegd om een autowasvestiging in uw buurt te zoeken? En heeft dit geleid tot een samenwerking? Is dit het geval, zou u dit dan uiterlijk woensdag 31 augustus willen laten weten via rijscholen@bovag.nl? Op basis van uw ervaringen en die van autowasbedrijven besluiten we of de actie een vervolg krijgt. Alvast hartelijk dank voor uw reactie! 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring