[PODCAST] Bedrijfsoverdracht

Laatste update 29 juli 2022 Leestijd: 2 min

De keuze om uw bedrijf te verkopen, is al geen makkelijke. Mocht die gemaakt zijn, hoe dan verder? Welke stappen moet u zetten, welke valkuilen zijn er? Hoe kan BOVAG u bijstaan? En wat als u juist een bedrijf gaat kopen? Hoe werkt dat dan? In de zesde aflevering van Bureau BOVAG gaat onze verslaggever op pad om de antwoorden daarop te krijgen.

De BOVAG-verslaggever spreekt ondernemers die hun bedrijf hebben verkocht en ondernemers die net een bedrijf hebben gekocht. Zij vertellen eerlijk over de successen en de valkuilen in hun traject. Renate Weggemans van BOVAG licht het traject toe en de steun die BOVAG hierin biedt. Vanuit Alfa Accountants geeft Stephan de Groot tips over bedrijfsoverdracht en vertelt over het BOVAG-programma Stoppen en Doorgaan.

Beluister de podcast

Bureau BOVAG

Mede op verzoek van leden is de vereniging gestart met de podcast-serie Bureau BOVAG. In iedere aflevering onderzoekt onze journalist een onderwerp uit de mobiliteitsbranche. Hij neemt luisteraars mee langs BOVAG-leden en experts rond dat onderwerp. Een aflevering duurt ongeveer 20 minuten, precies de tijd die de meeste Nederlanders onderweg zijn in hun auto naar het werk (buiten coronatijd).

Van Bureau BOVAG zijn eerder al vijf afleveringen verschenen. Andere afleveringen in deze serie zijn:

Podcast beluisteren

Voor wie niet zo heel erg bekend is met het fenomeen podcast: het is een soort YouTube met uitsluitend geluid. Bureau BOVAG kunt u afspelen via mijnBOVAG, maar ook via podcast-apps. Bekenden zijn: Spotify, Google podcasts of de standaard podcast-app op een Iphone. In de app kunt u zoeken naar Bureau BOVAG. Kijk op mijn.bovag.nl/podcast hoe dat werkt.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring