Nieuwe afleveringen van de YouTube-serie ‘BOVAG zoekt het uit!’ van start met aflevering over bakfietsen

Laatste update 29 juli 2022 Leestijd: 2 min

‘BOVAG zoekt het uit!’ is een YouTube-serie waarin coureur Sebastiaan Bleekemolen samen met een BOVAG-ondernemer (de expert) op zoek gaat naar het antwoord op allerlei vragen over bijvoorbeeld bakfietsen, verschillende rijbewijs categorieën, onderhoud van de auto en de eerste motorrijles.

De eerste aflevering over het aanschaffen van een bakfiets is nu hieronder te bekijken of op het YouTube-kanaal van BOVAG. In deze aflevering gaat Sebastiaan op bezoek bij een bakfietsspecialist die hem alles kan vertellen over de verschillende soorten bakfietsen. Deze elektrische fiets is de laatste jaren erg in opkomst, vooral bij jonge gezinnen. 

In de komende weken verschijnt er om de week een nieuwe aflevering met telkens een ander onderwerp. De kijker krijgt per aflevering niet alleen een interessant inkijkje in onze branche, maar ook praktische tips.Niks missen? Abonneer u dan op het YouTube-kanaal van BOVAG. Wilt u (potentiële) klanten attent op maken op de filmpjes? Deel ze dan op uw social media.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring