Twee nieuwe bestuursleden voor BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven

Laatste update 27 januari 2022 Leestijd: 2 min

Hessel Terpstra (Autobedrijf Terpstra in Sexbierum) en Tim Giessen (Autobedrijf Ploemen in Meerssen) zijn tijdens de algemene ledenvergadering op 13 januari 2022 benoemd tot bestuurslid. Ze volgen daarmee Tim Mangelaars en Jack Derks op in het bestuur van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. 

Tijdens de online ALV van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven zijn Hessel Terpstra en Tim Giessen door de aanwezige leden benoemd voor een bestuursperiode van vier jaar.

Tim Mangelaars trad af vanwege zijn tweede en laatste periode als bestuurslid. Jack Derks heeft zijn bestuursrol neergelegd omdat hij afgelopen december is aangetreden in het verenigingsbestuur van BOVAG. Beide heren zijn tijdens de vergadering hartelijk bedankt voor hun inzet in het afdelingsbestuur. 

Wilt u weten wie er in het afdelingsbestuur van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven zit? Op deze pagina vindt u de bestuursleden en hun contactgegevens. 

Herbenoeming ledenraadslid

Op 13 januari is ook Niels van Herpen, van Autopunt van Herpen in Berlicum, herbenoemd voor een tweede termijn in de ledenraad. Hij zit namens BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven in dit orgaan.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring