Meedoen aan DME-onderzoek?

Laatste update 14 januari 2022 Leestijd: 2 min

OOMT is op zoek naar truckbedrijven, autodealers en onafhankelijke autobedrijven die willen meedoen aan een DME-meting (Dieselmotorenemissie) in de werkplaats. OOMT wil hiermee samen met BOVAG, FNV, CNV Vakmensen en De Unie de stand van zaken rond DME in de branche achterhalen. Interesse om mee te doen? U ontvangt zelf een rapport en de resultaten van uw bedrijf worden anoniem opgenomen in een brancherapportage.

Omdat blootstelling aan uitlaatgassen van dieselmotoren ongezond is en zelfs kankerverwekkend kan zijn, moet deze zo laag mogelijk worden gehouden. Wanneer u meedoet aan het onderzoek, ontvangt u een rapportage over de situatie in uw bedrijf met adviezen voor eventuele verdere verbeteringen. De meting duurt een werkdag en gedurende die dag kan de werkplaats normaal doordraaien. Het resultaat van de meting wordt uitsluitend anoniem meegenomen in de brancherapportage waarmee OOMT een beeld geeft van de stand van zaken rond DME in de branche.

Interesse

Heeft u interesse om mee te doen? Stuur dan een mail naar het Input Respondentenbureau. Heeft u nog verder vragen over het onderzoek? Bel dan met de servicedesk van OOMT: 0800 0155.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring