ALV BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven op 3 februari; bent u er ook online bij?

Laatste update 26 januari 2022 Leestijd: 2 min

Omdat de termijn van twee bestuursleden is afgelopen, wil BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven op korte termijn de eerder uitgestelde Algemene Leden Vergadering online organiseren. Deze ALV vindt plaats op donderdag 3 februari van 13.00 tot 13.30 uur. Tijdens de ALV kunt u online stemmen op een aantal nieuwe bestuurders en een ledenraadslid, die al zijn voorgesteld voor de (geannuleerde) bijeenkomst van 16 december 2021.

Van twee bestuursleden van BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven is hun termijn inmiddels verstreken, namelijk: Edward Verdoold (One2Wash) en Timo van Riet (Carwash & Co). Twee enthousiaste leden hebben zich kandidaat gesteld om de vacatures op te vullen:
  • Martin Kniest van Matz Carwash
  • Imar van Riet van Carwash & Co
Vanwege een nieuwe bestuursstructuur binnen BOVAG is er voor BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven ook een vacature ontstaan in de BOVAG Ledenraad. Het lid dat zich hiervoor kandidaat heeft gesteld is:
  • Rob van den Boogaard van Autoradam
Tijdens de ALV wordt uw instemming gevraagd voor deze drie benoemingen.

Aanmelden

Wilt u als lid van BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven aanwezig zijn tijdens de ALV op 3 februari? Dan kunt u zich aanmelden via onderstaande button. U ontvangt dan een link waarmee u kunt deelnemen aan de online ALV in Microsoft Teams. 

Meld u hier aan voor de online ALV

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring