Twee nieuwe bestuursleden voor BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven

Laatste update 07 februari 2022 Leestijd: 2 min

Martin Kniest (Matz Carwash) en Imar van Riet (Carwash & Co) zijn tijdens de algemene ledenvergadering op 3 februari door de aanwezige leden benoemd tot afdelingsbestuurslid. Zij nemen het stokje over van Edward Verdoold en Timo van Riet. Met deze benoemingen is het bestuur van BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven weer op volle sterkte.

Vanwege de coronamaatregelen was het nog niet mogelijk om elkaar te ontmoeten tijdens een fysieke bijeenkomst. Daarom werd de uitgestelde ALV online gehouden op donderdag 3 februari. Het was belangrijk dat deze vergadering werd gehouden, omdat de termijn van twee bestuursleden inmiddels was verlopen: Edward Verdoold (One2Wash) en Timo van Riet (Carwash & Co). Twee enthousiaste ondernemers hadden zich kandidaat gesteld voor deze posities:
  • Martin Kniest van Matz Carwash
  • Imar van Riet van Carwash & Co
Tijdens de ALV hebben de leden ingestemd met hun benoeming als bestuurslid van BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven. Edward Verdoold en Timo van Riet zijn hartelijk bedankt voor hun jarenlange inzet in het bestuur. 

Martin Kniest stelt zich in het volgende filmpje voor:

Nieuw ledenraadslid

Daarnaast was er vanwege de nieuwe bestuursstructuur binnen BOVAG een vacature ontstaan in de BOVAG Ledenraad, die opgevuld mocht worden door een lid van BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven. Rob van den Boogaard van Autoradam had zich hiervoor kandidaat gesteld, en hij is ook tijdens de ALV benoemd. Maak kennis met Rob van den Boogaard in het volgende filmpje:

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring