Snel inzicht in uw liquiditeitspositie nu en straks? Doe de Toekomstcheck!

Laatste update 17 februari 2022 Leestijd: 2 min

Wilt u uw vizier weer wat meer op de toekomst richten? Overweegt u bijvoorbeeld te investeren, maar hebt u ook coronaschulden opgebouwd? Dan is inzicht in uw financiële positie essentieel. De tool Toekomstcheck.nl van o.a. VNO-NCW en MKB-Nederland helpt u hierbij. Deze geeft u inzicht in de liquiditeit van uw bedrijf op dit moment en de komende twaalf maanden. En laat zien wat er in verschillende scenario’s met uw liquiditeit gebeurt.

De Toekomstcheck.nl biedt u:

  • snel inzicht in de liquiditeit van uw bedrijf nu en de komende 12 maanden, gebaseerd op uw eigen bedrijfsgegevens;
  • een indicatie van uw financiële situatie in verschillende scenario’s;
  • direct tips bij de voor uw relevante scenario’s;  
  • alles overzichtelijk in één persoonlijk dashboard. 

Doe de Toekomstcheck

Bekijk hoe de Toekomstcheck werkt:

Veilig en overzichtelijk

De Toekomstcheck is veilig (uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld), overzichtelijk, werkt snel en wordt de komende tijd verder verfijnd en uitgebreid. De tool is onderdeel van het project ‘Blik op de toekomst, met perspectief vooruit’. Dat is een initiatief van MKB Nederland in samenwerking met het Ondernemersklankbord, de Kamer van Koophandel en VNO-NCW en wordt mogelijk gemaakt door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Gratis advies van het Ondernemersklankbord

Wilt u sparren over de uitkomsten van de Toekomstcheck? Dan kunt u voor een persoonlijke gesprek altijd terecht bij een adviseur van het Ondernemersklankbord (OKB). Op dit moment is dat helemaal gratis vanwege het coronavirus. Voor meer informatie en aanmelden bij het OKB gaat u naar https://mijn.bovag.nl/ondernemersklankbord.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring