[PODCAST] Hoe aantrekkelijk bent u voor jongeren?

Laatste update 14 februari 2022 Leestijd: 2 min

Hoe houden we als mobiliteitsbranche onze jonge medewerkers aan boord? Die vraag staat centraal in de nieuwe aflevering van Bureau BOVAG, het podcastkanaal van BOVAG.

Nu de vraag naar technisch personeel groter is dan ooit, is het zorgelijk dat jong technisch talent steeds vaker uitstroomt naar andere branches. Mobiliteitsopleidingen vullen zich nog steeds met enthousiaste studenten, maar eenmaal aan het werk raken zij echter vrij snel uitgekeken op de branche. Wat gaat er mis? En wat kunnen mobiliteitsbedrijven doen om jongeren beter aan zich te binden?

Inzichten en tips

Om het antwoord daarop te vinden gaat de BOVAG-reporter langs bij leden en deskundigen. Zo vertelt Caroline Bekkering van BOVAG over de hoge uitstroom van jongeren. Legt HR-adviseur Karin Kanters van Oostendorp Autogroep uit hoe het autobedrijf op meerdere manieren investeert in jongeren. Weet een jongerenexpert waar jongeren in hun werk op afknappen én waarvoor ze juist harder gaan lopen. En blijkt dat ondernemers zelf aan zet zijn om hun bedrijven aantrekkelijker te maken voor jongeren.

​Koestert u uw jonge werknemers? Luister dan naar de inzichten, tips en adviezen in deze podcast, en zorg dat jongeren graag voor u blijven werken.

Luister via mijn.bovag.nl/podcast of app

U vindt de podcast op mijn.bovag.nl/podcast. Hier vindt u ook een korte uitleg over hoe u een podcast luistert, voor als u nog wat minder bekend bent met dit medium. U kunt de podcast uiteraard ook beluisteren in uw favoriete podcast-app zoals Spootify of Google Podcast.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring