Ledenenquête BOVAG Energiesystemen en Revisie: laat weten wat u belangrijk vindt!

Laatste update 24 februari 2022 Leestijd: 2 min

Waar moet het afdelingsbestuur zich de komende tijd op gaan richten? Wat zijn wat u betreft de belangrijkste speerpunten in de lobby bijvoorbeeld? En waar moet de afdeling direct mee aan de slag? Laat het weten via de ledenenquête die u deze week per e-mail van BOVAG heeft ontvangen. U kunt deze vragenlijst tot 16 maart invullen.

Het nieuw gevormde bestuur van de BOVAG Energiesystemen en Revisie vraagt u een korte ledenenquête in te vullen. Met de uitkomsten wil uw bestuur het nieuwe beleidsplan van de afdeling verder vormgeven en juist die activiteiten oppakken die u als lid belangrijk vindt. De resultaten zullen worden besproken in de eerste Algemene Ledenvergadering van de nieuwe afdeling die op 7 april as. in het BOVAGhuis zal plaatsvinden. Een uitnodiging daarvoor kunt u binnenkort verwachten.

Vragen?

Heeft u geen e-mail gekregen van BOVAG? Mogelijk is deze in uw ongewenste e-mailbox beland. Zit hij ook daar niet in, mail dan naar onderzoek@bovag.nl. U ontvangt de enquête dan opnieuw. Ook voor technische vragen over de vragenlijst (als deze niet goed werkt) kunt u bij dit e-mailloket terecht.

Voor inhoudelijk vragen over de enquete kunt u contact opnemen met uw branchemanager Michel Voorwinde via michelvoorwinde@bovag.nl of branchemanager a.i. Wijnand de Geus via wijnanddegeus@bovag.nl.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring