Hans Coffeng CEO Bovemij

Laatste update 01 februari 2022 Leestijd: 2 min

Hans Coffeng start op 14 februari 2022 als CFO bij Bovemij. Bij Bovemij volgt hij René Leander op die oktober vorig jaar terugtrad. Bovemij is het brancheverzekerings-, lease- en databedrijf dat BOVAG heeft opgericht en waarvan BOVAG nog steeds grootaandeelhouder is. Coffeng was hiervoor CEO van schademanagementbedrijf CED Groep.

De BOVAG-dochter is in de afgelopen jaren geëvolueerd van een brancheverzekeraar naar een breed verzekerings- en databedrijf met onder meer RDC, viaBOVAG en Autotrust in de gelederen. Coffeng is voornemens om het potentieel van Bovemij verder te ontwikkelen en haar positie te versterken. “Met een vrij nieuw bestuur, nieuwe uitgangspunten en een nieuwe strategie is het voor mij een mooi moment om te starten en er samen met alle medewerkers van Bovemij voor te gaan. Ik heb er vertrouwen in dat we de komende periode het fundament van Bovemij, haar dienstverlening en de banden met klanten en BOVAG kunnen verstevigen. Daarmee levert Bovemij haar bijdrage om de mobiliteitsbranche nog succesvoller te laten ondernemen.”

Algemeen voorzitter BOVAG Han ten Broeke: “Wij hebben onlangs kennis mogen maken met Hans Coffeng. Hans heeft zijn sporen bij CED verdiend. Onder zijn leiding is zowel de dienstverlening verbeterd, de omzet vergroot en heeft hij de wisseling van aandeelhouders, als gevolg van overname begeleid. Dat zijn elementen die we ook van hem bij Bovemij verwachten: betere productontwikkeling, betere klanten benadering en bestuurlijke rust. Hij is zowel een verbinder, als iemand die resultaten boekt. Wij wensen hem veel succes als CEO van ons dierbare Bovemij en kijken uit naar de samenwerking.”
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring