20 april Ledenbijeenkomst voor rijscholen

Laatste update 24 februari 2022 Leestijd: 2 min

Reserveer woensdag 20 april alvast in uw agenda. Die dag vindt namelijk weer een fysieke ledenbijeenkomst plaats voor BOVAG-rijscholen. Dit event wordt ’s avonds van 17.00-22.00 uur gehouden bij collega-rijschool De Weerd Verkeersopleidingen in Apeldoorn. Er is plek voor maximaal 100 personen. Wilt u er graag bij zijn, wees dan op tijd met uw aanmelding. Of liever nog, meld u vandaag al aan via de link onderaan dit nieuwsbericht.

Het programma van de ledenbijeenkomst is goed gevuld. We behandelen diverse bestuurszaken  tijdens een korte Algemene Ledenvergadering, waarbij afgevaardigden voor de Ledenraad en bestuursleden worden herkozen. Ook kunt u interessante workshops volgen. En we zorgen natuurlijk voor een smakelijk diner en een boeiende slotspreker. Het inhoudelijke programma sluiten we rond 21.15 af met een netwerkborrel. 

Thema 

Zoals u weet is ‘Werken aan gezonde arbeidsomstandigheden’ een belangrijk thema voor BOVAG Rijscholen. Daarom staat dit thema centraal in het programma van de ledenbijeenkomst op 20 april. In dat kader zijn er twee workshops te volgen, waarbij u uit vier kunt kiezen: 
  1. Gezonde medewerkers: veilig en vitaal werken (door: Bovemij)
  2. Een Fiets van de Zaak voor medewerkers BOVAG-rijscholen (door: BOVAG Leasefiets) 
  3. Digitale veiligheid en preventietips (door: Bovemij)
  4. Uw financiën op orde: financieel management (door: Innovam)

Save the date 

De komende weken wordt nog hard gewerkt aan de invulling van het programma voor deze ledenbijeenkomst. Medio maart ontvangt u meer informatie. Reserveer 20 april in ieder geval in uw agenda. 

Reserveer alvast uw stoel bij de workshops

U kunt zich vandaag al aanmelden via link hieronder. Daarbij kunt u ook alvast een stoel reserveren bij de twee workshops die u graag wilt volgen. Hiervoor geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Aanmelden
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring