Waar staat uw verhuur- of deelautobedrijf ten opzichte van de branche? BOVAG deelt de nieuwste branchecijfers op 10 januari

Laatste update 22 december 2022 Leestijd: 2 min

BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven houdt op dinsdag 10 januari 2023 een online ledenbijeenkomst, waarin de uitkomsten van het nieuwste Verhuur in Cijfers-onderzoek worden gepresenteerd. Wat is de gemiddelde dekkingsgraad, de verdeling tussen zakelijk en privé, en hoeveel elektrische voertuigen hebben uw collega’s gemiddeld in hun vloot? We delen het op 10 januari allemaal. Zo krijgt u inzicht in de mogelijke kansen voor uw bedrijf in het nieuwe kalenderjaar. De bijeenkomst vindt online plaats tussen 11.00 en 12.00 uur. Meld u vandaag nog aan! 

Het onderzoek Verhuur in Cijfers is in oktober en november 2022 gehouden, ook onder niet-leden. Elk jaar brengt dit onderzoek de omvang van de verhuur- en deelautobranche in kaart. Die cijfers zijn hard nodig voor de lobby vanuit BOVAG. Bijvoorbeeld om aan te tonen dat de bij BOVAG aangesloten verhuur- en deelautobedrijven een belangrijke speler zijn in de klimaattransitie en in de stap ‘van bezit naar gebruik’. Ook kan BOVAG ermee laten zien hoe actief de branche is met elektrificatie en hoe verhuurders daarmee al een bijdrage leveren aan de verduurzaming van mobiliteit in Nederland. De enquête stelt nagenoeg dezelfde vragen als voorgaande jaren. Door deze cijfers opnieuw te vragen, kunnen we ze vergelijken en ontwikkelingen en trends herkennen. Ook deze worden tijdens de online bijeenkomst gedeeld. 

Meld u aan

De online ledenbijeenkomst op 10 januari wordt gehouden via Microsoft Teams. Klik op de onderstaande button om u aan te melden. Dan ontvangt u meteen een deelnamelink. 

Aanmelden voor de ledenbijeenkomst  
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring