RODI Personenauto 2022: uw deelname is belangrijk

Laatste update 22 december 2022 Leestijd: 2 min

De RODI-stellingenlijst is afgelopen vrijdag voor de tweede keer per e-mail verstuurd naar de leden van BOVAG-autodealers. Heeft u hem nog niet ingevuld? Zorg dat uw stem niet verloren gaat in de gesprekken met de importeur en doe dit dan alsnog. Meedoen kost slechts 10-15 minuten van uw tijd. U heeft nog tot en met 15 januari 2023 de tijd om de ingevulde lijst retour te sturen.

Uw deelname aan het RODI-onderzoek is belangrijk voor u, uw dealervereniging en BOVAG om aan de slag te kunnen met concrete verbeterpunten richting uw importeur. En het onderzoek is door de snelheid van veranderingen in de automotivebranche meer dan ooit belangrijk. Hoe meer autodealers meewerken hoe nauwkeuriger het beeld en des te sterker staan BOVAG en de dealerverenigingen in de gesprekken. Uw deelname is dus van groot belang. 

Geen e-mail van BOVAG Onderzoek ontvangen? 

De dealerverenigingen hebben meegewerkt aan dit onderzoek door e-mailadressen ter beschikking te stellen. Heeft u geen e-mail over RODI Personenauto 2022 van BOVAG Onderzoek ontvangen? Controleer dan eerst uw spambox, het is mogelijk dat de e-mail daarin is beland. Zit de mail niet tussen uw spam? Stuur dan een e-mail naar onderzoek@bovag.nl. Dan controleren we waarom u geen mail heeft ontvangen en sturen we u deze alsnog.

De resultaten van het RODI-onderzoek Personenauto 2022 worden eind maart 2023 bekendgemaakt. 

Vragen? 

Voor technische vragen of problemen bij het doorlopen van de stellingenlijst kunt u contact opnemen met onderzoek@bovag.nl. Mochten de gegevens in de mail of stellingenlijst niet kloppen, dan kunt u via hetzelfde mailadres wijzigingen doorgeven. Heeft u geen technische maar een algemene vraag over RODI Personenauto 2022? Kunt u contact met autodealers@bovag.nl.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring