Primeur voor verhuur- en deelautobedrijven: hoor de nieuwste branchecijfers tijdens de online bijeenkomst op 10 januari

Laatste update 06 december 2022 Leestijd: 2 min

Wilt u weten wat de omvang van de verhuur- en deelautobranche is en welke ontwikkelingen er te zien zijn? Meld u dan aan voor de online ledenbijeenkomst op dinsdagochtend 10 januari 2023, om 11.00 uur. In één uur krijgt u de resultaten van het nieuwste Verhuur in Cijfers-onderzoek te horen. Dit onderzoek is in oktober en november 2022 gehouden, ook onder niet-leden.

Verhuur in Cijfers brengt elk jaar de omvang van de verhuur- en deelautobranche in kaart. Die cijfers zijn hard nodig voor de lobby vanuit BOVAG. Bijvoorbeeld om aan te tonen dat de bij BOVAG aangesloten verhuur- en deelautobedrijven een belangrijke speler zijn in de klimaattransitie en in de stap ‘van bezit naar gebruik’. Ook kan BOVAG ermee laten zien hoe actief de branche is met elektrificatie en hoe verhuurders daarmee al een bijdrage leveren aan de verduurzaming van mobiliteit in Nederland. Aan de hand van de resultaten kunt u bovendien zien waar uw eigen bedrijf staat, ten opzichte van andere verhuurders. De enquête stelt nagenoeg dezelfde vragen als voorgaande jaren. Door deze cijfers opnieuw te vragen, kunnen we ze vergelijken en ontwikkelingen en trends herkennen. 

Meld u aan

De online bijeenkomst op 10 januari wordt gehouden via Microsoft Teams. Klik op de onderstaande button om u aan te melden. Dan ontvangt u een deelnamelink. 

Aanmelden voor de ledenbijeenkomst

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring