Nieuwe medewerker? Inwerken is eenvoudig met het opleidingsplan van Pitspro Academy

Laatste update 20 december 2022 Leestijd: 3 min

BOVAG helpt u bij het inwerken van nieuw personeel in uw tankstation of autowasbedrijf, met het pakket van (online) trainingen op Pitspro Academy. Hiermee kunt u uw medewerker op een praktijkgerichte en laagdrempelige manier snel opleiden, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid, klantcontact en management. Pitspro Academy is het nieuwe opleidingsplatform voor tankstation- en autowasprofessionals. Als u vóór 31 december 2022 een teamaccount aanmaakt op Pitspro.nl en uw medewerker(s) registreert, maakt u kans op een teamuitje ter waarde van € 500,-, € 1.000,- of € 1.500,-. 

Bekijk hier direct het aanbod voor nieuwe medewerkers in de autowas- en tankstationbranche.  

Natuurlijk ook voor de rest van uw team

De Pitspro Academy is ideaal voor het opleiden van nieuwe medewerkers, maar ook om uw bestaande mensen te binden aan uw bedrijf. Dat doet u door een goede werkgever voor hen te zijn en ook aandacht te besteden aan bijvoorbeeld hun opleiding en ontwikkeling. Juist in tijden van personeelsschaarste is het extra belangrijk om hier aandacht aan te besteden. Pitspro Academy helpt u zo met een aanbod aan diverse (online) opleidingen, trainingen en cursussen. Deze zijn voor BOVAG-leden en hun medewerkers bovendien kosteloos te volgen. Het aanbod wordt samen met een klankbordgroep van ondernemers nog uitgebreid en geoptimaliseerd. 

Lees meer over Pitspro.nl en het aanbod

Hoe werkt het? 

  • Ga naar Pitspro.nl/winactie.
  • Maak een (team)account aan.
  • Registreer vervolgens uw medewerkers en nodig ze uit om trainingen te volgen (u maakt daarbij automatisch kans op een van de teamuitjes). 
  • Monitor de voortgang van uw medewerkers via het online dashboard. 

Ervaringen van werkgevers én werknemers

Wat vinden andere werkgevers in de autowas- en tankstationbranche van Pitspro? En hoe belangrijk vinden werknemers opleiding en ontwikkeling in hun werk? U leest het in de interviews met Achilles Brandstoffen Maatschappij en BOB Autowas. Ga naar Pitspro.nl

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring