De pagina wordt geladen...

Bovag logo
Nieuwe aanvraagperiode STAP-budget uitgesteld naar 28 februari
0%
Terug

Nieuwe aanvraagperiode STAP-budget uitgesteld naar 28 februari

Laatste update 14 december 2022Leestijd: 2 min
Artikel header afbeelding

Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf 28 februari 2023 om 10.00 uur weer het STAP-budget aanvragen. De overheid slaat de aanvraagperiode in januari over, om in de tussentijd maatregelen te nemen tegen misbruik en oneigenlijk gebruik van de subsidie. Met de Stimulering Arbeidsmarkt Positie (STAP) kan een budget van maximaal € 1.000,- aangevraagd worden voor het volgen van een training, cursus of opleiding. Ook u en uw medewerkers hebben recht op € 1.000,- STAP-subsidie per persoon per jaar voor bij- of omscholing.

Het voor 2023 beschikbare STAP-budget blijft gelijk en wordt over vijf aanvraagtijdvakken verdeeld. Het eerstvolgende aanvraagtijdvak start op 28 februari om 10.00 uur. Het STAP-budget is populair, dus het is belangrijk om de aanvraag dan zo snel mogelijk te doen.

Trainingen bij Innovam

Wilt u zich al oriënteren op welke trainingen te volgen zijn met het STAP-budget? Kijk dan op

innovam.nl/stap

voor een overzicht van alle trainingen voor (aankomend) technici in de personenauto- bedrijfsauto-, schadeherstel-, verhuur-, tweewieler-, camper- en caravanbedrijf, die met STAP gevolgd kunnen worden.

Vragen?

Meer informatie over het STAP-budget en het aanvragen hiervan vindt u op de

website van het UWV

. Heeft u vragen over het STAP-budget? Kijk dan of uw vraag tussen de veelgestelde vragen staat op de website van het UWV of neem contact op met het UWV via (088) 898 22 02.

Bezig met laden...

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.