BOVAG Verenigingsbestuur benoemt voorzitters OOMT en Bedrijfsraad 

Laatste update 22 december 2022 Leestijd: 2 min

Het BOVAG Verenigingsbestuur heeft op dinsdag 20 december Marjolijn Spoorenberg benoemd tot voorzitter van het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Motorvoertuigenbedrijf en Tweewielerbedrijf (OOMT) en Laura Weijland tot voorzitter van de Bedrijfsraad. Zij vertegenwoordigen in deze organen de belangen van de BOVAG-leden. 

Marjolijn Spoorenberg, momenteel branchemanager BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven, stapt op 1 januari 2023 over naar een nieuwe functie binnen BOVAG waarin zij verantwoordelijk is voor onderwijs en arbeidsmarkt. Marjolijn neemt daarbij ook de functie van voorzitter van OOMT op zich. 

Het verenigingsbestuur heeft er ook mee ingestemd dat Marjolijn Spoorenberg en BOVAG-arbeidsjurist Laura Weijland zitting nemen in het bestuur van de Bedrijfsraad. Laura Weijland is benoemd tot voorzitter. Zij volgt als voorzitter Caroline Bekkering op, die vanaf 1 januari 2023 niet meer werkzaam is voor BOVAG. De Bedrijfsraad voor het Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijf is het overlegplatform waar werkgevers en werknemers bijeenkomen, in de eerste plaats voor cao-overleg. In het platform zitten naast BOVAG ook de werknemersorganisaties FNV, CNV Vakmensen en De Unie. 

In OOMT zitten namens BOVAG:

  • Marjolijn Spoorenberg en Susan van Vredendaal (werkzaam voor BOVAG)
  • Sonja van de Burgwal (HR-manager bij Bakker Bedrijfswagens) 
  • Michael Letsch (directeur business support bij Oostendorp Autogroep)

In de Bedrijfsraad zitten namens BOVAG:

  • Laura Weijland en Marjolijn Spoorenberg (werkzaam voor BOVAG)
  • Matthijn Vermoolen (HR-manager Emil Frey Nederland) 
  • Rob de Groot (HR-businesspartner Stern)

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring