Grip krijgen op de BOVAG Garantie? Kom naar de informatiebijeenkomst!

Laatste update 12 augustus 2022 Leestijd: 2 min

De BOVAG Garantie is verdubbeld van 6 naar 12 maanden. Uw klanten hebben dus een extra reden om voor u als BOVAG-bedrijf te kiezen. Maar deze verdubbeling van de garantie kan ingrijpend zijn voor u als ondernemer. Om u te helpen grip op uw garantie te krijgen, maar ook om kansen te benutten, houdt BOVAG op dinsdag 13 september de informatiebijeenkomst Grip op Garantie voor autobedrijven.

Tijdens deze bijeenkomst leggen we het verschil tussen wettelijke en BOVAG Garantie uit én geven we u tools hoe u garantie onderdeel kunt maken van uw bedrijfsplan. Want BOVAG Garantie biedt volop commerciële kansen.  

Uitdagingen en kansen

Grip op Garantie vindt plaats op dinsdag 13 september van 19.30 tot 22.00 uur in het BOVAGhuis in Bunnik. Na ontvangst met koffie en een lekkernij zullen BOVAG-specialisten ingaan op de uitdagingen en kansen van garantie. Arne Swart van Autotrust kan u alles vertellen over de garantieoplossingen die speciaal zijn samengesteld voor BOVAG-leden. Na de presentaties is er ruimschoots gelegenheid tot vragen stellen aan onze deskundigen. 

Borrel

De bijeenkomst wordt afgesloten met een borrel, waar natuurlijk ook nog ruimte is om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen met collega’s. 

Aanmelden

Bent u erbij? Klik op de button om u direct aan te melden. 

Aanmelden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring