De wirwar van rijbewijzen is het onderwerp in de nieuwste aflevering van BOVAG zoekt het uit

Laatste update 07 september 2022 Leestijd: 2 min

‘BOVAG zoekt het uit!’ is een YouTube-serie waarin coureur Sebastiaan Bleekemolen samen met een BOVAG-ondernemer (de expert) op zoek gaat naar het antwoord op allerlei vragen over bijvoorbeeld bakfietsen, verschillende rijbewijscategorieën, onderhoud van de auto en de eerste motorrijles.

De derde aflevering over de wirwar van rijbewijzen is nu hieronder te bekijken of op het YouTube-kanaal van BOVAG. In deze aflevering gaat Sebastiaan op bezoek bij de rijschool van Egbert van Drie die hem alles kan vertellen over de verschillende soorten rijbewijscategorieën. Want er zijn inmiddels zoveel verschillende soorten rijbewijzen voor alle soorten voertuigen, maar welk rijbewijs heb je nou precies nodig en waar staan al die letters en cijfers voor op dat roze pasje?

In de komende weken verschijnt er om de week een nieuwe aflevering met telkens een ander onderwerp. De kijker krijgt per aflevering niet alleen een interessant inkijkje in onze branche, maar ook praktische tips.Niks missen? Abonneer u dan op het YouTube-kanaal van BOVAG. Wilt u (potentiële) klanten attent op maken op de filmpjes? Deel ze dan op uw social media.

Bekijk hier alle afleveringen van de serie 'BOVAG zoekt het uit'

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring