Maarten Mastop nieuwe branchemanager BOVAG-afdelingen Fietsbedrijven en Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven

Laatste update 12 april 2022 Leestijd: 2 min

Maarten Mastop wordt vanaf 1 juni 2022 branchemanager van de afdelingen BOVAG Fietsbedrijven en BOVAG Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven. Mastop is een ervaren branchemanager bij BOVAG, die sinds vijf jaar de aanhangwagenbedrijven en caravan- en camperbedrijven onder zijn hoede heeft. 

Maarten Mastop vult met deze overstap de vacature op, die door het vertrek van Christa Grootveld in maart is ontstaan. Hij start op 1 juni 2022 met zijn nieuwe functie. Mastop kijkt ernaar uit om te beginnen: “Ik zie de tweewieler als een belangrijke oplossing in uitdagingen waar we als maatschappij voor staan. Ik kijk ernaar uit hier samen met de leden een bijdrage aan te mogen leveren.”

Mastop heeft de afgelopen jaren vele mooie resultaten bereikt voor zowel de aanhangwagen- als caravan- en campersector. Bijvoorbeeld op het gebied van keurmerken, het opleidingslandschap en de promotie van de branche. Voordat Mastop bij BOVAG werkte was hij actief in de financiële sector, waarvan tien jaar als ondernemer. Rode draad in zijn carrière is het ondersteunen van ondernemers in hun ondernemerschap. 

Voor de functie van branchemanager voor BOVAG Aanhangwagenbedrijven en BOVAG Caravan- en Camperbedrijven wordt een vacature uitgezet. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring