Laatste kans om de kennissessie ‘Stoppen en doorgaan?’ te volgen op 11 mei in Mill

Laatste update 19 april 2022 Leestijd: 2 min

Wilt u in de komende jaren uw bedrijf overdragen? Bereid u dan goed voor en bezoek de laatste kennissessie over ‘Stoppen en doorgaan?’ die BOVAG dit voorjaar houdt. Deze vindt plaats op woensdag 11 mei in Mill. De vorige sessie op 4 april in Heerhugowaard zat al snel vol, dus meld u gauw aan als u nog een plekje wilt bemachtigen! 

Tijdens de kennissessie ‘Stoppen en doorgaan?’ belicht een adviseur van Alfa Consultants alle onderdelen van het overdragen en verkoopklaar maken van uw bedrijf. Ook zijn er twee ondernemers aanwezig die hun ervaringen met u delen. Bij de sessie in Mill zijn dat:
  • Ineke van Berkom van Autobedrijf Berkom: zij verkocht haar bedrijf recent aan een projectontwikkelaar. 
  • Maurice Verdaat van VMG Fietshuizen: het familiebedrijf maakte de overstap van auto- naar fietsbedrijf.

Programma

De kennissessie op 11 mei vindt plaats in het City Resort Hotel (adres: Hoogveldseweg 1, Mill).  Het programma ziet er als volgt uit: 
  • 18.00 uur: Inloop met soep en een broodje
  • 19.00 uur: Welkom door BOVAG
  • 19.15 uur: Het proces van bedrijfsverkoop, -overdracht en -beëindiging door Alfa Consultants gecombineerd met praktijkervaringen van ondernemers
  • 20.30 uur: Vragen
  • 21.00 uur: Afsluitende borrel
Klik hier voor meer informatie

Meld u direct aan

Download de brochure

Naast de kennissessie is er de vernieuwde brochure ‘Stoppen en doorgaan?’. Hierin wordt per situatie uitgelegd aan bijvoorbeeld welke financiële, fiscale en juridische zaken u moet denken bij een bedrijfsoverdracht. De brochure is geactualiseerd op basis van de wetgeving voor 2022. Als u vragen heeft over wat er in de brochure staat, neem ze dan vooral mee naar de kennissessie. Er is daar de mogelijkheid om vragen te stellen. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring