Hulp nodig bij een lastige diagnoseklus?

Laatste update 01 april 2022 Leestijd: 2 min

Kent u Auto’s de Baas al? Dé plek waar u alles kunt vinden over reparatie van auto’s met behulp van originele fabrikantendata. Nieuw op deze site is de mogelijkheid om te kijken welke autobedrijven in de buurt voor welke merken pass-thru hebben geregeld. Met een eenvoudige zoekfunctie kunt u zien wie u met pass-thru kan en wil helpen, en met welke merken. Dus als u een auto binnenkrijgt waarvoor u zelf nog geen pass-thru-account heeft, dan kunt u via autosdebaas.nl een collega-ondernemer in de buurt zoeken die wil helpen bij een lastige diagnoseklus of een software-update.

Hoe kom ik op de kaart? 

Als u andere bedrijven wilt helpen voor de merken waarvoor u een pass-thru account hebt, dan kunt u zich hiervoor aanmelden. Deze functie is alleen beschikbaar voor BOVAG-leden. U kunt zich (gratis) aanmelden voor de merken waarvoor u pass-thru hebt geregeld. Ga hiervoor naar mijn.bovag.nl/mijnmerken (hiervoor moet u inloggen) en vink aan met welke merken u zichtbaar wilt zijn op de kaart.

Voor wie is ‘Pass-thru bij u in de buurt’? 

Iedereen mag Pass-thru bij u in de buurt raadplegen en contact zoeken met een BOVAG-bedrijf. Alleen BOVAG-ondernemers mogen zich aanmelden voor zichtbaarheid op de kaart. 

Klik hier voor meer informatie over Auto's de Baas

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring