BOVAG start een opfriscursus voor motorrijders, doet u mee? 

Laatste update 28 april 2022 Leestijd: 2 min

BOVAG start met BOVAG Back on the bike, een opfriscursus voor motorrijders. Vooral incidentele motorrijders hebben daar wel oren naar, weten we uit recent onderzoek van BOVAG. Een mooie kans voor u om op in te spelen! Heeft u interesse? Meld u dan aan voor 1 juni 2022. 

Begin dit jaar heeft BOVAG onderzoek gedaan onder motorrijders. Daaruit blijkt dat met name onder incidentele motorrijders, 64% van de motorbezitters, vraag is naar een opfriscursus. Bijna een derde (31%) van alle ondervraagden is ‘zeer’ geïnteresseerd in zo’n cursus en nog eens een derde (35%) heeft ‘misschien’ interesse. De grote vraag biedt u als rijschoolhouders een mooie kans en BOVAG helpt u die te verzilveren met BOVAG Back on the bike!   

BOVAG levert complete toolkit 

BOVAG Back on the bike wordt een product dat we promoten onder de doelgroep, al dan niet via BOVAG-motorbedrijven. Op bovag.nl komt een zoekmachine, waarmee geïnteresseerden een rijschool in de buurt kunnen vinden om onze opfriscursus te volgen. De cursus is een halve dag en bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. BOVAG levert daarvoor een toolkit aan met kant-en-klaar cursus- en informatiemateriaal, inclusief een PowerPoint-presentatie, deelnamecertificaat, flyers en videomateriaal.   
  
Voordat we starten met BOVAG Back on the bike, hebben we eerst voldoende rijscholen nodig die deze cursus aanbieden. Wilt u BOVAG Back on the bike ook gaan aanbieden? Meld u dan vóór 1 juni 2022 bij ons aan.   

Aanmelden

Heeft u vragen? Stel deze dan via rijscholen@bovag.nl of bel met BOVAG Ledenadvies op (030) 65 95 300.   

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring