BOVAG promoot kampeervakman in april en mei onder ANWB-leden

Laatste update 14 april 2022 Leestijd: 2 min

BOVAG zet het BOVAG-kampeerbedrijf komende weken volop in de spotlight bij de leden van de ANWB. Dat doen we door aan te haken op hun campagne in april (ANWB Kampeerparade) en door aanwezig te zijn op het ANWB Kampeerweekend van 13 tot en met 15 mei, met onder andere de BOVAG Pitstop. Daarnaast is de BOVAG Kampeervakman zichtbaar in het ANWB-magazine en op de ANWB-website. De boodschap is overal: ga voor aankoopadvies, onderhoud, reparatie en schade altijd naar de BOVAG Kampeervakman. 

BOVAG is op zondag 15 mei op het ANWB Kampeerweekend in het Overijsselse Beerze. ’s Ochtends worden alle kampeerders getrakteerd op een vers BOVAG-croissantje bij het ontbijt. Die dag staan we ook op het kampeerterrein met de BOVAG Pitstop, waar bezoekers voor hun vertrek naar huis de staat van hun kampeermiddel kunnen laten checken door een BOVAG-keurmeester. Ook kunnen kampeerders er terecht kunnen met vragen over bijvoorbeeld onderhoud en schade. Voor de mensen die twijfelen over de aanschaf van een nieuw kampeermiddel, zijn de viaBOVAG.nl-keuzecoaches Kees en Carla Witvliet op het ANWB Kampeerweekend om ze op weg te helpen.

Campagne in april

BOVAG haakt daarnaast in op de ANWB Kampeerparade, de campagne die ANWB aan de start van het kampeerseizoen onder leden houdt. Daarbij is extra aandacht voor nieuwe kampeerders. Via de kanalen van de ANWB promoot BOVAG in de maand april de BOVAG-kampeerbedrijven, zoals met redactionele content en een advertentie in het magazine Go Camping én op de website van ANWB. De boodschap is overal: ga voor aankoopadvies, reparatie, onderhoud en schade aan een kampeermiddel naar de BOVAG Kampeervakman. We verwijzen consumenten naar de pagina bovag.nl/kamperen, die onlangs compleet vernieuwd is. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring