Profiteer van BOVAG-korting: Kom naar de EV Experience op Circuit Zandvoort

Laatste update 17 september 2021 Leestijd: 2 min

Van vrijdag 24 t/m zondag 26 september vindt de EV Experience plaats op Circuit Zandvoort. BOVAG, als partner zeer zichtbaar aanwezig, nodigt u uit voor een bezoek aan dit evenement. U komt er alles te weten komt over emissieloos rijden en kunt met een elektrische auto een proefrit maken op het volledig vernieuwde circuit. BOVAG biedt u een korting aan, waardoor u voor een toegangsticket niet 35 euro maar slechts 25 euro betaalt.

Speciaal voor de EV Experience zijn de pitboxen omgebouwd tot pop-up stores van diverse merken en leveranciers. Zij hebben hun nieuwste EV-modellen voor u klaargezet om een proefrit mee te maken. Boven de pitboxes, in de VIP-lounges, hoort u tijdens workshops hoe u de overstap maakt naar elektrisch rijden en wat u daarover moet weten. Op de paddock achter de pitboxen vindt u een scala aan andere elektrische voertuigen zoals e-bikes, steps, scooters en elektrische motorfietsen. Bekijk het filmpje hieronder voor meer informatie over het programma of kijk op de website van de EV Experience.

Ticket met BOVAG-korting kopen

Om uw toegangskaart met BOVAG-korting te kopen gaat u naar de ticketverkoop op website van de EV Experience
  • Klik hier op het blauwe linkje ‘bestellen’. 
  • Kies in de kaartverkoop-module uw voorkeursdag en klik op ‘Volgende stap’
  • Vul uw persoonsgegevens in en de kortingcode, deze vindt u onder het kopje ‘Korting’. De code is EVEXPBOVAEXPO. De korting wordt automatisch verrekend.
  • Rond uw bestelproces af, u krijgt de tickets per e-mail toegestuurd.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring