Oproep: Gratis training ter voorbereiding op opleiding Elektronica Caravan

Laatste update 07 september 2021 Leestijd: 2 min

Staat uw monteur ingeschreven voor de Elektronica training van de keurmeester opleiding? Met deze extra training op 4 oktober zal hij goed voorbereid zijn. De training is kosteloos en zal plaatsvinden in Duiven. We starten om 10:00 uur en eindigen de dag rond 16:00.

Interesse? Plaatsen zijn beperkt, meldt je snel aan door een mail te sturen naar caravancamper@bovag.nl en voeg daarbij een kopie toe van je inschrijving bij Innovam.

Waarom deze pilottraining?

Onderdeel van de Innovam keurmeester opleiding is de module elektronica (Innovam-training over Elektro in caravans en campers). Het niveau wat hier wordt geëxamineerd ligt vast in het branche toets document. In de praktijk is gebleken dat het gevraagde niveau voor sommige cursisten een (te) grote stap betekent. Uit onze evaluaties blijkt dat dit vaak te maken heeft met het ontbreken van de theoretische basis die niet iedere monteur zich in bijvoorbeeld een vooropleiding eigen heeft kunnen maken.

Voor wie is de training bedoeld?

Samen met het opleidingsfonds in onze branche; OOMT, heeft BOVAG bekeken hoe we hierin kunnen ondersteunen. Dit heeft geresulteerd in een pilottraining die samen met BBA Techniek uit Duiven wordt georganiseerd. Het betreft een basistraining elektronica die als doel heeft de monteur meer basiskennis mee te geven zodat deze bij de vervolgtraining van Innovam op een hoger niveau kan instappen. De training is daarom ook alleen voor monteurs die zich hebben ingeschreven voor de elektronica training bij Innovam later dit jaar.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring