Vergroot uw online vindbaarheid met de gratis Google workshops op 5 en 6 oktober

Laatste update 10 september 2021 Leestijd: 2 min

Wilt u via meerdere kanalen in contact komen met uw klanten en/of wilt u beter vindbaar zijn online? Volg dan op 5 en 6 oktober de gratis Google workshops: 'Creëer relevante social media content voor potentiële klanten' en 'Word beter vindbaar middels zoekmachineoptimalisatie'.

  • Workshop 'Creëer relevante social media content voor potentiële klanten' op 5 oktober: Op zoek naar echt contact met uw (potentiële) klanten? Doe dan mee aan deze praktische workshop van anderhalf uur. We starten met het bepalen van uw doelgroep, klantsegmenten en doelstellingen. Ook gaan we de thema’s bepalen op basis van welke content u gaat creëren voor uw sociale kanalen. U leert hoe u uw publiek aanspreekt en hoe u interactie genereert met uw publiek. Bouw een beleving rondom uw merk en ga direct aan de slag met uw contentkalender!
  • Workshop ‘Word beter vindbaar middels zoekmachineoptimalisatie (SEO)’ op 6 oktober: Goed vindbaar zijn voor uw (potentiële) klanten? Doe dan mee aan deze praktische workshop van anderhalf uur. We starten met het bepalen van uw doelgroep, klantsegmenten en klantreis. Vervolgens gaan we aan de slag met een zoekwoordanalyse (SEO) op basis van uw bedrijf en geselecteerde klantsegment. Met de vastgestelde zoekwoorden kunt u content creëren voor uw website waardoor u beter vindbaar zult worden in de zoekmachine!
Tijdens deze online workshops geeft een expert van Google u praktische informatie en handige tips. De inhoud is speciaal gericht op de mobiliteitsbranche. Ook is er volop ruimte om vragen te stellen. 

Aanmelden

De workshops volgt u online, op 5 en 6 oktober van 19.30 – 21.00 uur. Voor meer informatie en aanmelden klikt u op de button hieronder. Hier vindt u ook de andere webinars die BOVAG samen met Google organiseert over adverteren (SEA), een online marketingplan schijven en uw online vindbaarheid vergroten.

Meer informatie en aanmelden voor de workshop op 5 oktober
Meer informatie en aanmelden voor de workshop op 6 oktober

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring