Heeft u RODI Caravan 2021 al ingevuld?  

Laatste update 16 september 2021 Leestijd: 2 min

RODI Caravan 2021 staat open sinds afgelopen maandag 13 september. Alle caravandealers hebben maandag per e-mail een uitnodiging ontvangen om dit onderzoek in te vullen, ook niet-leden. Invullen kan tot en met zondag 3 oktober. Bent u caravandealer en heeft u geen e-mail ontvangen van BOVAG Onderzoek? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten (check eerst even uw spambox).  

RODI staat voor Relatieonderzoek Dealer-Importeur en brengt in kaart hoe de samenwerking tussen de twee partijen verloopt. Dit onderzoek wordt gehouden op verzoek van het bestuur van BOVAG Caravan- en Camperbedrijven. Het afdelingsbestuur wil met de RODI Caravan 2021 inzichten opdoen en concreet maken wat er speelt in de relatie dealer-importeur. Daarom kijkt het onderzoek terug op de afgelopen twee jaar, het gaat dus om een breder beeld dan alleen van de achterliggende coronaperiode en bijbehorende problematiek. Hierbij kijken we naar zowel pluspunten als aandachtspunten. Lees meer over RODI Caravan 2021 

Waarom meedoen?  

Het is belangrijk dat zoveel mogelijk caravandealers RODI Caravan 2021 invullen. Hoe meer dealers meewerken aan het onderzoek, hoe nauwkeuriger ons beeld. Uw bijdrage is dus belangrijk. Kunnen wij op uw medewerking rekenen? U heeft nog twee weken om het onderzoek in te vullen, RODI caravan 2021 sluit op zondag 3 oktober.  

Geen e-mail van BOVAG Onderzoek ontvangen?  

Heeft u op 13 september geen e-mail over RODI Caravan 2021 van BOVAG Onderzoek ontvangen? Check dan eerst even uw spambox, het is mogelijk dat de e-mail daarin is beland. Niet tussen uw spam? Stuur dan een e-mail naar onderzoek@bovag.nl. Dan checken we wat er mis gaat en ontvangt u alsnog een e-mail.  

Vragen?  

Voor technische vragen en problemen bij het doorlopen van de vragenlijst kunt u met onderzoek@bovag.nl contact opnemen of bellen met BOVAG Ledenadvies (030 659 53 00). Heeft u geen technische maar een algemene vraag over RODI Caravan 2021? Stel deze dan per e-mail via caravancamper@bovag.nl.  

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring