Gratis workshop over online adverteren op 11 oktober

Laatste update 24 september 2021 Leestijd: 2 min

Hoe maakt u uw bedrijf door online te adverteren nog zichtbaarder bij (potentiële) klanten en hoe laat u uw advertentie eruit springen? BOVAG organiseert met Innovam de workshop ‘Online advertising (SEA)’, die wordt gegeven door een expert van Innovam. U leert u zelf een eenvoudige Google-campagne op te zetten, gericht op een bepaalde doelgroep. Daarbij wordt ook adverteren via socialmediakanalen en Marktplaats meegenomen, en wat daarin wel en niet mogelijk is. Tijdens de workshop op 11 oktober krijgt u praktische informatie en handige tips, uiteraard krijgt u ook inspirerende voorbeelden te zien. 

De workshop op 11 oktober duurt van 19.30 tot 21.00 uur. De inhoud is speciaal gericht op de mobiliteitsbranche. Ook is er volop ruimte om vragen te stellen. 

Klik hier om u direct aan te melden

Meer gratis workshops

Nu de zomer voorbij is en het tijd is om plannen te maken voor het najaar, wil BOVAG u graag inspireren met zes gratis workshops en een masterclass over online marketing. Dat doen we in samenwerking met Google. Naast de workshop over SEA op 11 oktober, kunt u ook uw kennis bijspijkeren over een online marketingplan, social media, zoekmachineoptimalisatie, Google Mijn Bedrijf en Google Analytics. Kijk hier voor meer informatie. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring